Wat doe jij met de Surprises van Sint?

Inmiddels is de Goedheiligman al weer enkele dagen uit het land , en komen de versierde huizen met kerstbomen en lichtjes weer tot stand. Wat blijft het toch een heerlijke tijd! Het schoentje zetten… liedjes zingen, kruidnootjes, marsepein, kadootjes en gezelligheid! En dan op 5 december is het De dag Dat Sinterklaas verjaren mag. Dat vieren wij nog altijd met veel plezier Vooral het maken van surprises met van alles, maar ook veel papier . Een surprise is een zelfgemaakt kado, Waar in je een echt kadootje verstopt, dus bijvoorbeeld, zo:

De meest bijzondere, leuke, mooie en creatieve surprises worden gemaakt Wat ons altijd aan het lachen maakt! Sommige zijn te mooi om te bewaren Maar waar ga je ze opbergen, om er dan nog een x naar te kunnen staren? De meeste huizen hebben zo veel opbergruimte niet, Maak een paar goede foto’s, is een tip van opruimcoach Piet!

Wat ik me afvraag: Wat doen jullie met al die met zorg gemaakte surprises? Ik zelf laat ze een weekje in huis staan, om er nog even verrukt naar te kunnen kijken. Super gaaf om te bewaren, maar daarna maak ik mooie foto’s, om de surprise op deze manier te bewaren. En volgend jaar… maken we gewoon weer nieuwe, mooie surprises!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *