Ik ben Marjolein van Kampen en inmiddels drie jaar opruimcoach/ professional organizer in de prachtige Duin- en Bollenstreek.

Als moeder van twee stoere tieners, partner van een drukbezette man en zijn twee stoere kinderen, mantelzorger van mijn vader, ken ik de knelpunten rondom een gezin in combinatie met werk en tijd voor jezelf.

In mijn vrije tijd ga ik graag een rondje hardlopen, houd ik van gezelligheid met vrienden en lekker eten en reizen.

De balans is goed nu.

Ik ben ruim 30  jaar werkzaam geweest in de horeca en uitgegroeid tot Supervisor Housekeeping in een van de mooiste 5* hotels van Nederland.

Na een pittige Burn-out ben ik op zoek gegaan naar dingen waar ik blij en gelukkig van wordt en ben ik werkzaam gegaan in de thuiszorg.

Jarenlang had het beroep Professional Organizer, opruimcoach, mijn aandacht. Wat leek het me geweldig om een inspiratie en steun te zijn voor mensen die orde willen in hun huis. Zelf merkte ik dat een geordend huis zoveel meer rust geeft. Je niet te hoeven ergeren aan rommel, niets kwijt zijn en je administratie op orde hebben, het is zo’n verademing!

Door anderen te helpen met opruimen zie ik ze opbloeien, meer energie krijgen, weer tijd hebben voor andere dingen die belangrijk zijn!  Soms valt er letterlijk een last van de schouders af als ze durven beslissen iets los te laten.

Zo fijn als ik daarbij kan en mag helpen!!

Samen zoeken we naar een passende oplossing, eentje die voor jou werkt!