Flyer is klaar!

En dan ben je je eigen bedrijf begonnen…En hoe kun je dat nu het beste presenteren? Nou, zei mijn partner, we laten een paar leuke foto’s maken en dan laten we een paar flyers drukken waarop je je netjes voorstelt… Nu ben ik precies diegene die echt altijd stom op een foto staat… net mijn ogen dichtgeknepen, een gekke bek trekkend..het komt maar weinig voor dat ik een leuke foto van mezelf tegenkom. Dan ga ik toch zeer zeker ook niet met zo een foto op een flyer staan en bij iedereen op de deurmat liggen.. of net aan met mijn benen uit de brievenbus steken…!!

En toch toog ik met mijn spulletjes naar Pixit en heeft Natascha er voor gezorgd dat ik uit een heleboel leuke! foto’s, een leuke foto voor op de flyer kon kiezen!

Met manlief achter de computer gaan zitten en zelf de flyer ontworpen, (en trouwens ook deze website! Handig zo een man die van vele markten thuis is!)

De finishing touch door Roland van R2Design laten doen en voilĂ : Mijn allereerste flyer!

En wat is hij ontzettend gaaf geworden en wat ben ik er trots op! Top foto, mooie frisse kleuren, goed design, duidelijk.

Ik word er heel erg blij van!

Jullie toch ook!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top